Καλέστε: 210 99 49 488 - Mail info@digicraft.gr
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Τεχνική Υποστήριξη

Η Εταιρεία/

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

DIGICRAFT / Η Εταιρεία
Η Digicraft ιδρύθηκε το 2009 από επαγγελματίες, με μακρά πείρα στο χώρο του internet και τη πληροφορική, με κύριο στόχο τη πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής. Διακρινόμαστε από την πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, δοκιμάζουμε και χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες με έντονη ερευνητική διάθεση. Το πλήθος των εφαρμογών μας, σε συνδυασμό με την εμπειρία, τη γνώση και τη τεχνολογία, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας σημαντικό πλεονέκτημα στην εξελικτική τους πορεία στη νέα οικονομία.

Συγκεκριμένα, φροντίζουμε για την εισαγωγή και εξέλιξή τους στο χώρο του διαδικτύου, για την άρτια παρουσίαση της δραστηριότητάς τους καθώς επίσης και την εσωτερική τους οργάνωση όσο αφορά τον μηχ. εξοπλισμό, και γενικά για τη βελτίωση κάθε τομέα της εταιρικής τους δραστηριότητας όπου απαιτείται η χρήση της τεχνολογίας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με χαμηλό κόστος, με σκοπό την άμεση και πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων κάθε ανάγκης, με πίστη στις αρχές της επαγγελματικής ηθικής, ενισχύοντας έτσι σημαντικά τη σχέση εμπιστοσύνης και επαγγελματικότητας που μας διέπει.

Βασικές δραστηριότητες

  • Η ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών, οι οποίες να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του διαδικτύου
  • Ο σχεδιασμό; και η δημιουργία παρουσιάσεων και γραφικών, τόσο για το internet όσο και για άλλα ψηφιακά μέσα
  • Η βελτιστοποίηση της ήδη υπάρχουσας υποδομής των πελατών μας
  • Η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε προϊόντα πληροφορικής

Ευκαιρίες Εργασίας!

Στη Digicraft χαιρόμαστε να γνωρίζουμε συναδέλφους με γνώσεις, ταλέντο, δημιουργικότητα και αγάπη για την τεχνολογία, το internet και το internet marketing.
Διαβάστε περισσότερα

Back to Top